Sutra u pazinskom kinu film “Hotel Pula”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sutra (četvrtak) će se u pazinskom kinu prikazati film “Hotel Pula” s početkom u 20 sati pulskog redatelja Andreja Korovljeva.

O filmu: Godina je 1995. Mahir (38) izbjeglica je iz Bosne i već nekoliko godina živi u Puli, u hotelu koji nosi ime grada. Njegovi dani jednolični su i prazni, a njegova prošlost nepoznata.

Jedne tople noći početkom ljeta, Mahir na plaži nedaleko od hotela prvi put ugleda Unu, mladu Puljanku. Taj iznenadni susret pobudit će u njemu nadu, dok ga ne sustigne prošlost.

O redatelju: Andrej Korovljev (1970.), studirao je strojarstvo u Zagrebu, a u Londonu upisao film i televiziju pri Sveučilištu Westminster. Nakon studija vraća se u Hrvatsku gdje se počinje profesionalno baviti režijom. Glavna domena njegovog redateljskog angažmana postaje komercijalni i namjenski film i video.

Režirao je stotine reklama na nacionalnoj razini i međunarodno za mnoge istaknute klijente. Njegov umjetnički rad uključuje kratke filmove, glazbene spotove i dokumentarce. Član je Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Kritiku filma možete pročitati ovdje.

Redatelj: Andrej Korovljev
Glumci: Ermin Bravo, Nika Grbelja, Petra B. Blašković, Nika Ivančić, Maja Izetbegović, Jasmin Telalović, Dado Ćosić
Godina proizvodnje: 2023.
Rod i vrsta: Igrani Dugometražni
Žanr: Drama
Porijeklo:  Hrvatska
Kategorizacija: Kategorija “15”
Trajanje: 95 minuta

 

Pročitajte još...