Zapišite datume – u Tinjan stiže i Severina!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Damir Špehar/PIXSELL

I ove vas jeseni očekuje top manifestacija u Istri – nadaleko poznati Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu koji će od 13. do 15. listopada okupiti ne samo najbolje pršutare iz raznih zemalja, nego i najpoznatije glazbenike koji će vam priuštiti doista spektakularan zabavni program.

Pa dok budete uživali u najboljim pršutima svijeta i vrhunskim istarskim vinima, s nestrpljenjem ćete iščekivati večer 13. listopada kad će vas u svijet zabave uvesti Replay band, nakon kojeg na scenu stupa kraljica domaće i regionalne estrade – jedina i neponovljiva Severina sa svojim najvećim hitovima!

Odličom glazbom počastit ćemo vas i sljedeće večeri, 14. listopada, kad će vam sjajnu atmosferu prirediti Night Express i Luka Basi, a na završnoj večer i manifestacije, 15. listopada, svojim nadaleko poznatim ritmovima potpuno će vas raspametiti kraljevi fešte Gustafi.

Jer ISAP je kralj jesenskih manifestacija u Istri kojeg svake godine posjeti više od 20 tisuća ljudi, i čija je specifičnost da se na jednom mjestu mogu kušati pršuti iz različitih podneblja i država koji su svi odreda vrhunski, a razlikuju se po svojim specifičnostima s obzirom na gegrafsko porijeklo i način proizvodnje. Kao i uvijek cijelu priču će pratiti bogati šank, obilje vrhunskih istarskih vina, ali i brojne druge delicije i domaći proizvodi koji će se naći na štandovima tijekom trajanja ISAP-a.

Pa će vikend od 13. do 15. listopada biti tri dana nenadmašnih gastro užitaka, druženja, glazbe i uspomena za pamćenje.

Tog listopadskog vikenda možete ugodno provesti uz pršute i glazbu u Tinjanu – jedite, pijte i zabavite se kao nikad u životu!

Pročitajte još...