Stanarima u Motovunu će se izdati propusnice za vrijeme filmskog festivala

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općina Motovun izdala je obavijest vezanu uz kretanje pješaka kroz ulice tijekom Motovun Film Festivala koji počinje i završava krajem srpnja.

Za vrijeme trajanja Motovun film festivala u razdoblju od 26.7.-31.7.2022. godine, bit će ograničeno kretanje pješaka kroz određene ulice, te će se stanarima tih ulica izdati PROPUSNICE.

U vremenu od 22,00 do 06,00 sati bit će ograničeno kretanje pješaka, kroz ulice Borgo, Angelo Garbizza, Pina Budičina, Stjepana Beletića, Rialto i Joakima Rakovca, osim za stanare koji imaju prijavljeno boravište ili prebivalište u tim ulicama, te goste koji su smješteni u tim ulicama.

Za sve stanare i goste koji će boraviti u tim ulicama, Jedinstveni upravni odjel izdat će posebne propusnice, radi lakše identifikacije pješaka i prolaznika. Na prilazima prema tim ulicama bit će postavljene metalne ograde i redari, koji će regulirati kretanje pješaka tim ulicama i to:

–         na prilazu u ulicu Borgo neposredno ispod Lođe, kod kućnog broja 1,

–         prilaz u ulicu Rialto i Pina Budićina neposredno uz kuću na adresi Rižanske skupštine 12,

–         te prilaz u ulicu Angelo Garbizza, kod kućnog broja 29.

“U slučaju da kod vas borave gosti za koje nemamo podatke, molimo vas da nam ih dostavite, kako bi i njima izdali propusnice. Za dodatne informacije molimo vas da nas nazovete na 052/ 681-642 ili na opcina@motovun.hr. Hvala na suradnji i razumijevanju”, poručuju iz Općine Motovun.

Pročitajte još...