ĆAKULA | Dino Krizmanić – DJ Kriza: “Stvarno ovakvu godinu nisam očekivao!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ako imate društvene mreže i živite u Istri, vjerojatno ste ovog ljeta naletjeli na nekakvu objavu o Dini Krizmaniću, a možda to i niste znali. Naime, Dino je osoba koja stoji iza imena DJ Kriza.

Ovog ljeta Krizmanić je zaista nastupao izrazito mnogo, što je postalo i temelj za svojevrsnu komiku – nema fešte bez Krize. Sada, kad se usporio ritam, zamolili smo ovog mladog Pazinjana za kratki razgovor.

Otkad se baviš poslom DJa? Kako si ušao u tu priču?

Ovim poslom počeo sam se baviti krajem prosinca 2019. godine, a ušao sam u priču „DJa“ na nagovor mojih susjeda koji su mi u početku bili jako velika podrška i koji su me nagovorili da počnem sa radom kao DJ.

Koje su dobre, a koje negativne strane tog posla?

Dobre strane toga posla su to što upoznajete nove ljude i što ste uvijek u mjesto nekog zbivanja i zabave. Ali, naravno ima i loših strana, kao što su naprimjer kratki snovi, ali sve u svemu ipak prevladavaju dobre stvari.

FOTO: Luka Gjurić (The Bar)

Jako pozitivno nastupaš prema zafrkancijama na internetu vezanih uz tvoju ‘čestost’ na ljetnim feštama? Ti smetaju nekad te zafrkancije ili?

Pa pozitivno mišljenje imam o zafrkanciji na vlastiti račun jer prije svega to je dobra reklama i upoznavaš još više ljudi preko takvih stvari. Ali, zahvaljujem se posebno jednoj Facebook stranici koja me je ove godine posebno ‘ispromovirala’ i zahvaljujem se i ovim putem.

Brojiš gaže, ovog ljeta si stvarno puno nastupao? Pamtiš li posebno nekakav nastup?

Stvarno ovakvu godinu nisam očekivao. Pogotovo obzirom na to da zimske sezone gotovo nije ni bilo zbog pandemije. Tim više, stvarno se nisam nadao takvoj sezoni. Ne bih istaknuo ni jednu gažu jer svaka ima svoju čar. Svugdje gdje sam bio – bilo je posebno iskustvo.

Imaš li uzora u ovom poslu? Ili, čiji rad posebno cijeniš?

Pa nemam baš nekog uzora, ali cijenim rad Gigi Dagostina i Davida Guette te njihovu glazbu.

Pročitajte još...