OSOBA RUJNA 2023 | Nikad još nismo imali ovakvu „utrku“ – osoba mjeseca je Kristina Mijandrušić Ladavac!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ovog rujna u anketi povodom izbora osobe mjeseca sudjelovalo je čak 409 različitih ispitanika koji su dali svoj glas damama koju smo predložili. Osoba mjeseca rujna 2023. godine je Kristina Mijandrušić Ladavac koja je dobila 38.1% ukupnog broja glasova!

No, ovog mjeseca moramo istaknuti raritet. Inače se najčešće prvog dana ankete izdvoji jedna ili dvije osobe pa do kraja bude ili ne bude „uske utrke“. Ovog puta sve su tri dame dobile podjednaki broj glasova, a u jednom trenutku razdvajalo ih je tek po nekoliko glasova. Mi ćemo se tepati kako je to znak da smo dobro odabrali.

Ipak, na kraju za 30-tak glasova osoba mjeseca rujna je Kristina Mijandrušić Ladavac, dugogodišnja nastavnica Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, koja se ističe javnim radom, posebice u kreiranju i uspješnom prijavljivanju Erasmus projekata, pri čemu valja izdvojiti i posljednji vrijedan 54.000 eura koji je započeo ovaj mjesec – The Magic of 4C, kojeg je odradila kao podrška Lei Ferlin. Podsjetimo, Kristina je 2019. nagrađena kao jedan od 510 najboljih učitelja u Hrvatskoj.

Njoj čestitamo na tituli, a Ivi i Nadi na osvojenim glasovima i nominaciji!

Osoba rujna 2023 - Kampanja:
Pročitajte još...