Četiri mlada vratara s Pazinštine sudjeluju na najvećem golmanskom kampu u regiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas smo, već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, posjetili jedan od termina kampova vratarskog kampa „Cotić-Starčić“. Dvadeset mladih nogometaša i ovog tjedna trenira u Ravnoj Gori pod paskom trenera Aleksandra Starčića i Alekse Cotića, ali i popratnog osoblja kampa koje pazi da mladim sportašima ništa ne nedostaje.

Osim – mobitela. Pravila se u tom kampu znaju, uporaba mobitela se dozira, a zanimljivo je kako su svi vratari to zdušno prihvatili, a pomalo je i fascinantno vidjeti kako se istovremeno druže svi zajedno – i mlađi i stariji, vjerojatno svjesni da jedni drugima moraju biti podrška, kao i golmani diljem cijelog svijeta – posebna je to sorta.

S Pazinštine na golmanskom kampu “Cotić-Starčić” ovog ljeta treniraju čak četiri golmana – Davide Tomičić, Petar Matijašić i Andrea Sloković iz Nogometnog kluba Pazinka te Niko Starčić, član Nogometnog kluba Žminj.

Došli smo nakon jutarnjih treninga, a dečki su nam na ručku djelovali vrlo umorno, što su nam i potvrdili. Zanimljivo, svi to prihvaćaju vrlo pozitivno, vidljivo je da uživaju, usprkos umoru. Zbog toga, dnevni odmor im dođe odlično, a do petka i kraja ovog termina čekaju ih još četiri ozbiljna treninga.

Treneri? Njih čeka nešto veća brojka, jer grupe i dalje ne idu preko pet vratara, iako je interes pomalo nevjerojatan. Golmanski kamp „Cotić-Starčić“ nadilazi okvire države i regije pa se ne bismo čudili da uskoro „potegnu“ i nekamo dalje… Samo im je nebo granica.

Pročitajte još...