Ove subote velika sportska fešta u centru Istre, predivnim Troštima!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Svoju feštu ove subote imaju i Trošti, centar Istre! „Fešta centra“ Istre u glavnini održava se u njihovom Društvenom domu gdje su na rasporedu turnir u briškuli i cornhole turnir, a održati će se i jedna utrka.

„Utrka centra Istre“ održava se također u subotu, 17. lipnja 2023. godine, a za sve sudionike osiguran je obrok i zabava do zore. Prijave za utrku su na brojeve telefona 091 786 2887 (Endi) i 091 941 0258 (Toni). Bogate su nagrade za najbolje – pršut, sir i poklon paket dobiti će redom prvi, drugi i treći u oba spola. Start utrke je 18 sati, a trči se 8,5 kilometara. Startnina iznosi 10 eura.

Turnir u briškuli počinje sat vremena ranije, ponovno uz tri navedene nagrade za prvi, drugi i treći par, a kotizacija iznosi 10 eura po paru – prijave su na licu mjesta. Kakva bi to fešta u središnjoj Istri bila bez cornholea?

Turnir u Društvenom domu Trošti počinje u 15 sati, kotizacija iznosi 20 eura po paru, a igra se na dvije dobivene. Ovdje će i četvrtoplasirana momčad dobiti nagradu – povrat kotizacije, dok će prve tri standardno podijeliti pršut (prvo mjesto), sir (drugo) i nagrade sponzora (treće mjesto). U briškuli i cornhole prva tri mjesta zaraditi će i pehare.

Prijave za cornhole turnir su na 095 867 1988 (Sandi). Vidimo se subotu u Troštima, centru Istre!

 

Pročitajte još...