Pazinka poražena na Bahalinu – dogodilo se ono čega su se “plavi” pribojavali

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Anto Ravlić

Nažalost, obistinili su se pazinski strahovi nakon delegiranja. Prekrasna polusezona za pazinske nogometaše završena je današnjom utakmicom na Bahalinu koju je najbolje ne niti komentirati.

Spomenimo samo da je u 14. minuti s leđa srušen Maikol Prenc u trenutku kad se nalazio ispred golmana u šesnaestercu, što je u prijevodu jedanaesterac i isključujući karton za domaćina, a da je u 74. minuti zbog drugog žutog kartona isključen Doni Tanković na kojem se dogodio prekršaj.

Tada je mirnoću izgubio i iskusni Matika pa je Pazinka ostala s devetoricom do kraja susreta. Zlobnici će reći kako je dobro da je Tomić u 85. donio pobjedu Vinodolu jer bi gosti možda morali ostati bez još kojeg igrača. Popodne za zaborav.

VINODOL – Stadion Bahalin – TREĆA NL ZAPAD – 13. kolo – SUDAC: Marin Rožman (Rijeka) POMOĆNICI: Milan Kukuljan (Podkilavac) i Nenad Marušić (Matulji) DELEGAT: Rajko Planinić (Opatija)

VINODOL – PAZINKA 2:1 (1:1)

Strijelci: 0:1 Rabar 22′, 1:1 Matika 45′-ag, 2:1 Tomić 85′

Žuti kartoni: Peričić, Rubčić, Tomić (Vinodol), Pavat E., Rojnić, Ivetac (Pazinka)

Crveni kartoni: Tanković (Pazinka – drugi žuti 74′), Matika (Pazinka – drugi žuti 75′)

VINODOL: Ugrinović, Barac, Peričić, Mazzarolli, Filipović, Tonković, Buršić (89. Butković), Petrinović (60. Brdar, 70. Nekić), Bogdanić, Rubčić (89. Peričić), Tomić (89. Mađovski)

Trener: Igor Baričević

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Rojnić, Pavat N. (88. Slivar), Prenc (81. Šaina), Ivetac, Milovan, Tanković, Rabar, Maružin (70. Šugar), Matika

Trener: Saša Lukman

Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…