Plavi Put rutinski do obrane naslova na malonogometnom turniru u Pilatima

Facebook
Twitter
LinkedIn

U dobro posjećenom finalu tradicionalnog turnira „Sv. Marina“ u Pilatima koji već godinama okuplja 20 odličnih momčadi iz središnje Istre, najpoznatija pazinska malonogometna družina Plavi Put s lakoćom je došla do obrane naslova prvaka.

U finalu su rutinski pobijedili kudikamo mlađu, ali kvalitetnu momčad HRMR, i to rezultatom 5:2. U susretu za 3. mjesto  nogometaši Novog Naselja su tek nakon ruleta penala pobijedili ekipu Elvinho Gljive AO Trumić.

Najbolji igrač turnira bio je Manuel Rudela iz pobjedničke ekipe, najbolji golman Albert Ivančić iz ekipe Novo Naselje Pazin dok su najboljeg strijelca morali izvlačit iz “bubnja” iz razloga što su imali čak pet igrača s istim brojem postignutih golova. Sretnik u izvlačenju bio je Patrick Rabar, također iz pobjedničke ekipe.

„Hvala svim igračima, navijačima, sponzorima i svima ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali na turniru te se nadamo da se vidimo i sljedeće godine u Pilatima u još većem broju“, poručili su organizatori nakon još jednog odličnog malonogometnog turnira u Pilatima.

Pročitajte još...