U Pazinu otvorena plesna godina discipline “Plesa na svili” – prijave u tijeku!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Posljednjeg petka u rujnu u Pazinu je svečano otvorena prva plesna godina discipline Plesa na svili. Otvorenje se održalo u matičnoj dvorani korištenoj i za „svileno treniranje“. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno, u srijedu i petak, u polivalentnoj dvorani nove gradske dvorane.

Gošće otvorenja bile su porečke članice plesa na svili koje su samostalno i timski nastupale uz podržavajuću publiku. „Zahvaljujemo se gostima na upoznavanju i druženju kao i vrijedim starijim članicama na hrabrom plesanju“, poručile su.

Nastupale su čak i potpune početnice s tek četiri tjedna iskustva! Ples na svili vodi trenerica Veronika Vlašić. Osim višegodišnjeg obrazovnog rada sa djecom i mladima, Veronika je ples na svili certificirano polagala u Beču (Aerial Physique Teacher Certificate Vienna).

Ples na svili trenirati mogu školska djeca i odrasli. Potrebna je samostalnost, fokusirano praćenje uputa, memorizacija koraka, snalažljivost u prostoru i fizička izdržljivost. Kroz trening radi se na kondiciji ali i plesnom izričaju i fleksibilnosti.

Događaj je fotografirao Dino Radmanović čiji dio galerije prenosimo.

„Zahvaljujemo upisanim članovima na povjerenju. Slobodnih mjesta i dalje ima u odrasloj svilenoj grupi srijedom i petkom u 17 sati“, poručuju iz ARIE, kluba plesa na svili.

Detaljnije informacije:

ARIA Ples na svili FB/IG

091 588 4403

Pročitajte još...