PROSINAC JE IDEALNO VRIJEME | Udomite Shy i pružite joj život kakav zaslužuje svaki pas!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mattea Grgić je naša povremena kolumnistica i očito osoba sa zlatnim srcem zbog čega i objavljujemo ono što je tišti ovih dana. Naime, briga za i ljubav prema životinjama njen je životni poziv, a ovog puta, kako sama kaže, ima specifičnu situaciju.

Naime, simpatična kujica Shy je dosta teški slučaj zbog života kakvog je proživila dosad, ali je mlada tek godinu dana, cijepljena i čipirana, a uskoro ide i na sterilizaciju. Malena je, ima samo 12 kilograma, ali svih 12 puno ljubavi i posvećenosti čovjeku.

Shy je odradila veliki put socijalizacije, odradila cijelu sezonu čuvanja pasa s Matteom i društvom te je danas preslatka kujica koja svako jutro ima svoj ritual maženja, voli mačke, igra se s konjima, sluša naredbe i ima povjerenja u ljude.

Dijeljenje ljubavi je u prosincu još izraženije nego u ostatku godine pa možda neki naš čitatelj odluči svoj život uljepšati s tih 12 kilograma ljubavi.

Ako želite pružiti Shy život kakav ona i svaki pas zaslužuje, ali ništa manje od toga, javite se na 099 799 3539 ili Sigurnoj kućici u Inbox. Kada pogledate kako je Shy nekad djelovala (OVDJE), sigurno ćete joj poželjeti pružiti dom i ljubav – a, ako imate prostora, volje i mogućnosti, učinite to!

Pročitajte još...