Gradonačelnica Suzana Jašić organizirala prijem za Vladimira Burića, dosadašnjeg predsjednika uprave Usluge, povodom odlaska u mirovinu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom odlaska u mirovinu s mjesta predsjednika Uprave pazinskog komunalnog društva Usluga d.o.o., u maloj vijećnici Grada Pazina gradonačelnica Suzana Jašić sa suradnicima upriličila je danas, 3. svibnja prijem za Vladimira Burića u znak zahvalnosti za njegov predan i uspješan rad kroz četverogodišnje razdoblje, koliko je vodio komunalno društvo.

„Hvala Vam na Vašem radu i trudu tijekom posljednje dionice u svom radnom vijeku. Komunalno društvo zatekli ste u težoj poziciji nego li je sada. Iza sebe ostavljate financijski konsolidiranu tvrtku, na čemu Vam zahvaljujem, a hvala Vam i na mirnom i suradničkom pristupu u svakodnevnim odnosima s Gradom“, rekla je gradonačelnica Suzana Jašić.

Vladimir Burić zahvalio se na prijmu, naglasivši kako je pola njegovog mandata obilježila pandemija koronavirusa, no usprkos tome komunalno društvo se razvijalo.

„Bilo je napeto i izazovno. Hvala Gradu na konstruktivnoj suradnji, dosta smo zajedničkih projekata napravili i išli u razvoj koliko je to dozvolio financijski dio. Zadovoljan sam na kraju sa svime što je učinjeno, a svojoj nasljednici želim puno poslovnih uspjeha“, poručio je Burić.

Uz Vladimira Burića, prijemu je prisustvovala i novoizabrana predsjednica Uprave komunalnog društva Usluga d.o.o. Zvijezdana Bertetić, koja je svoju dužnost preuzela 16. travnja ove godine. Zahvalivši se svom prethodniku na svemu što je učinio te na pomoći i savjetima, istaknula je zadovoljstvo što je preuzela financijski konsolidiranu tvrtku, pred kojom su izazovi.

„Želja mi je da trgovačko društvo Usluga d.o.o. u naredne četiri godine osigura kontinuirano pružanje usluge svojim korisnicima na području komunalnih djelatnosti uz postizanje i održavanje visokih standarda kvalitete, efikasnosti i odgovornosti. Temelji za to su napravljeni“, rekla je nova predsjednica Uprave Zvijezdana Bertetić.

Pročitajte još...