Nagradnim natječajem „JYSK donira Pazinu“ ta tvrtka želi pomoći lokalnim udrugama u Pazinu i okolici

Facebook
Twitter
LinkedIn

S više od 3300 trgovina diljem svijeta, JYSK je kao međunarodni maloprodajni lanac skandinavskih korijena za opremanje interijera i eksterijera jedan od ključnih dionika. Upravo zato, smatraju da je vrlo važno voditi primjerom te pomoći onima bez kojih nas ne bi bilo, a to je zajednica i ljudi u njoj.

Njihova želja je osim na globalnoj razini doprinositi lokalnim zajednicama, tako da s radošću nastavljaju inicijativu donacija namijenjenih podršci lokalnim udrugama u gradovima u kojima JYSK posluje.

“Pozivamo sve udruge na pazinskom području da se prijave na natječaj „JYSK donira Pazinu“, gdje će jednoj od udruga biti uručena donacija JYSKovih proizvoda u vrijednosti od 1 000 eura. Kao sastavni dio poslovne strategije posvećeni smo podršci lokalnim inicijativama i udruženjima koja doprinose unapređenju kvalitete života. Društveno odgovorno poslovanje je stalan proces te vjerujemo da su suradnja, dijalog i angažman ključni za poboljšanje društvenih i okolišnih uvjeta. Cilj je podržati projekte i inicijative koje pružaju stvarnu pomoć i potporu onima kojima je to najpotrebnije. Naša podrška će ovoga puta doći u obliku naših proizvoda a o odabiru udruge kojoj će biti donirano odlučit će sami građani”, poručuju iz JYSK-a.

U natječaju mogu sudjelovati udruge ili ustanove sa sjedištem registriranim na području grada Pazina i okolice čija je djelatnost usko vezana za obitelj, odgojno-obrazovni sustav, zaštitu okoliša i prirode te zdrav život. Za predstavljene udruge sami građani će svojim glasovima imati mogućnost odlučiti kome će se donacija uručiti.

Uručenje same donacije odabranoj udruzi uručit će se neposredno prije samog otvorenja JYSKove nove trgovine u Pazinu koja se otvara 24. kolovoza 2023. godine u 9 sati na adresi Istarskih narodnjaka.

U razdoblju trajanja Natječaja (9.8.2023. – 16.8.2023.), svi sudionici mogu svoju prijavu poslati na e-mail: prijave-donacije@JYSK.com. U prijavi je potrebno navesti kratak opis djelatnosti udruge, te popis potrebnih proizvoda u vrijednosti nagradnog fonda. Svi detalji o natječaju, kriterijima za prijavu i proceduri objavljeni su na službenoj JYSK web stranici: https://jysk.hr/pravila-pazin-udruge.

“Veselimo se novom poglavlju u našoj priči te se radujemo suradnji s lokalnom zajednicom i doprinosu njenom napretku, dok se u isto vrijeme zahvaljujemo medijima koji će podržati ovu inicijativu”, kažu u JYSK-u.

Pročitajte još...