SDETAILS | Nadomak Pazinštine, u Šušnjevici, jedan se mladić odlučio brinuti o našim limenim ljubimcima!

Facebook
Twitter
LinkedIn

SDetails ime je obrta koji naglasak stavlja upravo na detalje, kaže vlasnik Sandi Daus. Sandi je dvadesetšestogodišnjak iz Šušnjevice, a vodi obrt za održavanje i čišćenje motornih vozila, okoliša i apartmana, usluge izrade web stranice i druge djelatnosti.

Osim obrta, Sandi je zaposlen u tvrtki Urar d.o.o Pazin, a ovlašten je i za ovjeru Continental tahografa u teretnim i putničkim vozilima. Ideja otvaranja obrta bila je dugogodišnja, ali „otvaranje obrta nije bilo lako zbog konstantnih kalkuliranja isplati li se isprobati i riskirati“, kaže Sandi.

Prvo poliranje obilježio je Sandijev Golf IV. Nakon toga, nabavio je svoju prvu „polirku“ zahvaljujući Arsenu Buliću, te nastavio razvijate svoje vještine i znanje. Polirao je automobile obitelji i prijatelja, ponajprije iz „gušta“, a kasnije su se rodile ideje o zaradi iz hobija u kojem uživa. Zahvaljujući potpori, danas uživa u vođenju obrta, zadovoljavajući sve svoje interese.

Posao nije lagan, a “konstanta težnja perfekciji u svakom projektu koji se radi, predanost, upornost i pedantnost ključni su za savršen rezultat i željenu reakciju koja se očekuje kada mušterija preuzima automobil nakon tretmana”, dodaju veću notu odgovornosti. Uz stalan posao, Sandiju je najbitnija organizacija.

Najčešće radi na motornim vozilima, a pruža usluge pranja, poliranja, dubinskog čišćenja, aplikacije keramičkih zaštita, saniranje ogrebotina boje i laka, poliranje i polimerizacija farova – kompletan detailing interijera i eksterijera automobila. Trajanje i cijena usluge ovisi o stanju automobila i samoj usluzi.

U obrtu su “sva vozila dobrodošla, od Juga do Porschea, a sve što klijent zahtjeva, moguće je ostvariti uz dogovor”. Do Sandija možete doći preko broja 091/905-4988, a njegov rad možete pratiti i poduprijeti na Instagram, TikTok i Facebook profilu SDetails.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sandi Daus (@sdetails7)

Pročitajte još...