VIDEO i FOTO | U ponedjeljak se svečano otvara Dječje odmaralište Špadići, pogledajte kako izgleda iz zraka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sve je spremno za veliko svečano otvorenje renoviranog dječjeg odmarališta Špadići u Poreču, mjesta gdje su duge 52 godine pazinski školarci provodili dio svojih ljetnih praznika. Svečano otvorenje na rasporedu je u ponedjeljak, 19. lipnja 2023. u 11 sati, a radove je izvodila tvrtka Vladimir Gortan d.d.

Cilj same renovacije je bio da odmaralište Špadići obnovom poprimi nove, urbane, moderne vizure koje će spojiti dosadašnji kupališni i smještajni dio, ali i postane inovativno odmaralište koje će korisnicima, u prvom redu djeci, pružiti iskustvo puno radosti i igre kroz različite dodatne edukacije, aktivnosti i sadržaje koji su pažljivo osmišljeni.

Dječje odmaralište Špadići svoja vrata otvara početkom srpnja učenicima od prvog do sedmog razreda  Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, zajedno s područnim školama. U odmaralištu će se organizirati cjelodnevni boravak djece s raznim aktivnostima (škola plivanja, igre u vodi i izvan vode, razne radionice i terenska nastava, natjecanja i sportske igre, šetnje prirodom, igra i zabava kroz interakciju i druženje), a sve pod stručnim vodstvom. Također, tijekom sedmodnevnog boravka bit će organizirani posebni programi vezani uz more, ribarstvo i akvakulturu.

Pročitajte još...