Sutra, u petak 16. prosinca, počinje Božićni sajam u Pazinu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu blagdanskog programa koji je ušao u treći tjedan, sutra u Pazinu počinje tradicionalni Božićni sajam. Ove godine sajam se organizira na prostoru ispred Gradske tržnice gdje će u tjednu prije Božića, počevši, dakle, od petka 16. pa do Badnjaka 24. prosinca, dnevno u vremenu od 8:00 – 13:00 sati,  na štandovima svoje proizvode i kreativne radove izlagati gradske udruge i ustanove te nekoliko obrtnika.

Posebnost sajma je što nudi unikatne, ručno rađene poklone, idealne da u vrijeme darivanja  bližnje razveselimo nečim posebnim, a ujedno kupnjom tih radova lokalnih udruga i ustanova podržimo njihovu kreativnost, rad i trud.

Na sajmu će se obavljati i prikupljanje donacija hvalevrijedne inicijative „Marijini obroci“, čiji je cilj pružanje humanitarne pomoći u obliku hrane i obrazovanja za siromašnu djecu na različitim zemljopisnim područjima.

Također, od početka prosinca Društvo likovnih stvaratelja pripremilo je u Likovnoj galeriji u starom dijelu grada prodajnu izložbu radova članova Društva.  Galerija je otvorena radnim danom: 10:00 – 12:00 sati i od 17:00 – 19:00 sati, a subotom od 10:30 – 13:00 sati, sve do kraja godine.

Pročitajte još...