Goran Kliman novi predsjednik Planinarskog društva Pazinka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Početkom prosinca održana je izborna skupština Planinarskog društva Pazinke. Skupštinu je vodilo radno predsjedništvo u sastavu Vladimir Fornažar, Patricija Jedrejčić i Marijana Milevoj.

Sukladno dostavljenom pozivu  dužnosti su razriješeni dosadašnji članovi Upravnog odbora (Patricija Jedrejčić, Mladen Nikšić, Marijana Milevoj, Kristina Bartolić i Igor Gržinić) te članovi  Nadzornog odbora (Vladimir Fornažar, Adelina Sergo Pužar i Vladimir Finderle kao i njihovi zamjenici.  Nakon jednoglasnog razrješenja dužnosti izabralo se novo vodstvo (Upravni i Nadzorni odbor Društva).

Za predsjednika PD Pazinke jednoglasno je izabran Goran Kliman, za dopredsjednicu Marijana Milevoj te za tajnicu Kristina Bartolić. Za članove Upravnog odbora imenovani su Alberto Jedrejčić i Damir Blažević. Za članove novog saziva Nadzornog odbora predloženi su dosadašnji predsjednici i dopredsjednik društva odnosno Vladimir Fornažar, Patricija Jedrejčić i Mladen Nikšić. Saziv Nadzornog odbora Skupština je jednoglasno prihvatila.

Patricija Jedrejčić osvrnula se na najvažnija ostvarenja PD Pazinke u proteklom mandatu te zahvalila Upravnom odboru, Nadzornom odboru, vodičima, markacistima i svim planinarima koji su svojim radom i zalaganjem omogućili da PD Pazinka postane prepoznatljivo planinarsko društvo širom Hrvatske.

Posebno je raduje činjenica što su članovi vodstva Pazinke marljivi i vrijedni mlađi članovi društva koji su spremni nastaviti sa dosadašnjim radom, a isto tako udahnuti i nove ideje u rad društva. Članovima se obratio i predsjednik NO Vladimir Fornažar koji je čestitao novom vodstvu, a i pohvalio vođenje Pazinke u proteklom razdoblju.

Pročitajte još...